Gedragsbegeleiding

We willen allemaal graag genieten van en met onze hond. Helaas kan het zijn dat dat niet lukt omdat je tegen gedrag aanloopt wat het functioneren in onze maatschappij heel lastig maakt. Je kunt daarbij denken aan uitvallen naar honden of blaffen naar bezoek. Of je hond heeft enorme angsten, zoals geluidsangst.

 

Daar kunnen wij je bij helpen!  Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het gedrag. Welke emoties, triggers en factoren zorgen ervoor dat je hond doet wat hij doet. Door daar meer inzicht in te krijgen, kunnen we werken aan een oplossing die niet alleen fijn is voor jou, maar ook voor jouw hond!

 

Een consult gedragstherapie zal in de meeste gevallen bij jullie thuis plaatsvinden. Eventuele vervolgconsulten vinden plaats op onze leslocatie in Druten. 

 

Om een goed beeld van jullie situatie te krijgen vragen we je vooraf een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Tijden het consult gaan we uitgebreid in gesprek en observeren we je hond in zijn leefomgeving. Een bezoek duurt ca. 1,5-2 uur.  Je ontvangt van ons een advies op maat en een uitgebreid verslag.